Luuk Eijsbouts

Assistent Accountant

"Binnen WVDB krijg je de mogelijkheid om zorgvuldig bezig te zijn met jouw eigen ontwikkeling. Daarbij ben jij zelf in de lead, alleen biedt WVDB je daar voldoende handreikingen toe.

Naast de vakinhoudelijke (externe) opleidingen die aanbevolen worden, is er voldoende ruimte om aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Onder andere het uitvoeren van assessments, het volgen van cursussen via GoodHabitz en workshops gegeven door een docent van buiten kantoor. Binnen kantoor is dit alles omvat in de W|VDB Academy.

Zo heb ik recent de workshop ‘Ken je Kernkwadrant’ gevolgd. Tijdens deze interactieve workshop heeft de betreffende docente ons inzicht gegeven op welke manier bepaalde irritaties, op zowel de werkvloer als in de privé sfeer, omgezet kunnen worden in kansen. Uit deze irritaties kunnen namelijk veel positieve punten gehaald worden om als persoon verder te groeien. Door hier actief mee bezig te zijn en te blijven, merk je dat daar veel voordelen uitgehaald kunnen worden. Daarbij heeft de docente ons benadrukt deze irritaties te delen met een vertrouwenspersoon binnen of buiten kantoor. Door iemand anders hierbij te betrekken, valt vooruitgang beter te meten. Op deze manier krijg je beter zicht op de situatie, kun je hierover sparren, om vervolgens deze kansen om te zetten in positieve (ontwikkel)punten. Deze ontwikkeling zorgt ook voor persoonlijke groei.

Kortom, WVDB biedt voldoende mogelijkheden tot groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied, die beiden partijen uiteindelijk ook samen doormaken. Vandaar ook: ‘Alleen kan je niks, je moet het samen doen!"