Ontwikkel je talent

Jij geeft richting aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en wij bieden je alles wat je nodig hebt om je talent te (h)erkennen en te ontwikkelen. In de WVDB Academy faciliteren en ondersteunen we jouw ontwikkeling met diverse opleidingen en trainingen, maar je hebt zelf de regie. Met je leidinggevende bespreek je jouw ambities, wensen en mogelijkheden. Je stelt jouw eigen talentprogramma samen met diverse werkcolleges, workshop en e-learnings.

Jij maakt het verschil in de kwaliteit van onze dienstverlening. Die dienstverlening is altijd in beweging. De omgeving waarin wij opereren en de verschillende vakgebieden waarop wij actief zijn veranderen namelijk voortdurend. Dit vraagt om een continu leer- en ontwikkelproces. Dat is de reden waarom wij graag investeren in jouw talentontwikkeling middels de WVDB Academy.

De WVDB Academy biedt een tal van (online) trainingen en ontwikkelmogelijkheden om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Zo geef je invulling aan jouw ambities en blijf je ‘fit’ voor de klant en voor de toekomst.

Bekijk onze vacatures

 

Omdat het om jouw ambitie gaat

"Willen is niet genoeg.
Je moet het doen."

 

Bekijk talentprogramma's

Wist je dat

Nieuwe medewerkers een mentor aangewezen krijgen?

 Er voor jou een talentprogramma op maat is?

✓ Speciaal opgeleide talentmanagers jou helpen bij je ontwikkeling?

✓ WVDB investeert in het opleiden van toekomstige leiders?