Werk innovatief

WVDB staat met twee benen in het hart van de meest innovatieve regio van Nederland: Brainport. Midden in zo’n regio kunnen wij als adviesorganisatie natuurlijk niet achterblijven. Wij vinden onszelf dan ook het meest innovatieve kantoor van de regio. Gewoon omdat wij dingen anders doen.

 

Bij ons krijg je de ruimte om met ideeën te komen en deze ook uit te voeren. Binnen onze multidisciplinaire organisatie is het heel normaal dat je samen met andere specialisten opdrachten uitwerkt. Daardoor kun je de klant vaak verrassen met vernieuwende inzichten. Onze snel groeiende IT-afdeling ondersteunt deze manier van werken door innovatieve diensten gebaseerd op big data te ontwikkelen.

En last but not least hebben wij intensieve samenwerkingsverbanden met de meest innovatieve bedrijven uit deze regio, zodat we elkaar over en weer ondersteunen en beter maken. Al die zaken maken ons anders dan elke ander kantoor in de regio.

 

Spreekt deze manier van werken jou aan? Neem dan direct contact op met Michelle van Wanrooij of Lisa Schuts, zodat we samen kunnen bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.