In de WVDB Academy bieden we talentprogramma’s aan die zijn afgestemd op de medewerker. Hierin wordt onderscheid gemaakt in drie programma’s:

Young Talent

Medior Talent

Senior Talent

Ieder talentprogramma is gericht op inhoudelijke-, persoonlijke- en cultuurontwikkeling. Vanaf het medior talentprogramma wordt ook aandacht besteed aan leiderschapsontwikkeling. Binnen WVDB heb je zelf de regie over jouw ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Je stelt je eigen programma samen met de diverse werkcolleges, workshops en e-learning. Naast permanente educatie is er veel ruimte voor individuele opleidingsbehoeften, zodat je jouw ambities kunt nastreven. Ook klanten dragen graag bij aan jouw ontwikkeling om hen nog beter te adviseren, tijdens onze Collegetour leer je uit de praktijk.

 

 

Ook bieden wij Human Development, Personal Development en Management Development trajecten aan. Dit biedt de mogelijkheid om je competenties verder te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Benieuwd hoe jij binnen WVDB jouw talent verder kunt ontwikkelen? Kom met ons in contact.