Salaris- & HR-Advies

Voor ondernemers spelen medewerkers een belangrijke rol in het succes van de organisatie; vakkundige ondersteuning van alle salaris- en personeelsvraagstukken is essentieel. Bij ons team Salaris- en HR-advies zijn ruim 20 collega’s werkzaam die door middel van een persoonlijke benadering er dagelijks voor zorgen dat de personeels- en salarisadministratie van onze klanten op orde is.

Onze salarisadviespraktijk zorgt maandelijks voor een accurate verwerking van ongeveer 15.000 loonstroken en is gespecialiseerd in ongeveer 75 verschillende CAO’s. De diversiteit van onze klanten is groot. Zo verzorgen we de salarisadministratie voor klanten met één medewerker in dienst, maar ook voor klanten met meer dan 200 medewerkers. Een salarisprofessional heeft bij WVDB een eigen klantenportefeuille en de verantwoordelijkheid om het maximale resultaat voor deze klanten te behalen. Ook advisering binnen het vakgebied is een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Onze HR-professionals werken nauw samen met de salarisadviespraktijk vanuit een spilfunctie.

Onze klanten worden op personeelsgebied pro-actief geadviseerd door de HR-adviespraktijk, zodat de HR-processen en het HR-beleid te allen tijde optimaal wordt ingezet en een goed rendement kan worden behaald. Als HR-professional zet je je generalistische expertise in en ben je een klankbord voor onze klanten. Daarnaast kijken onze HR-professionals verder dan alleen het eigen vakgebied en schakelen, waar nodig, met specialisten van de fiscale en de juridische praktijk.

Wil jij naast de verwerking van de salarisadministratie een actieve bijdrage leveren aan het? Of ligt jouw hart bij het optimaliseren van de HR-processen en het HR-beleid bij klanten? Binnen WVDB ligt een sterke focus op talentontwikkeling; wij helpen jou graag jouw talent te benutten.