IT Advies

IT is onmisbaar in elke organisatie, maar voor een gemiddelde ondernemer een complex onderwerp dat dagelijks aan verandering onderhevig is. Als  IT auditor en adviseur bij WVDB ben je onafhankelijk en vanuit die rol de ideale sparring partner voor ondernemers om richting te geven, te ondersteunen in besluitvorming en om te helpen waar nodig.

Ons team bestaat uit IT auditors, IT adviseurs en data analisten. Het leukste is dat je vanaf dag één voor de klant werkt. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak waarbij we per opdracht kijken welke specialisten het beste ingezet kunnen worden. De opdrachten die je uitvoert zijn zeer gevarieerd: van het ondersteunen en adviseren bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem tot en met het bedenken of verbeteren van betrouwbare managementinformatie in een BI-dashboard of het adviseren over het vastleggen van persoonsgegevens in het kader van de AVG. Daarnaast ondersteun je collega’s in de accountantspraktijk of in de fiscale praktijk met kennis en advies op gebied van IT-beheersing, geautomatiseerde controles in bedrijfsprocessen en de inrichting en configuratie van compliance-aspecten in IT-systemen. Waar mogelijk maken we in onze opdrachten gebruik van data analyse en process mining, om onze klanten in staat te stellen beslissingen te maken op basis van feiten en data, in plaats van alleen onderbuikgevoel.

Als IT adviseur of IT auditor is geen dag hetzelfde. Je komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer. Door de markt waarin we opereren krijg je snel veel verantwoordelijkheid en de ruimte om veel te leren. Natuurlijk ga je mee naar de directeur of IT manager om het resultaat van jouw werk toe te lichten. Een coach begeleidt je hierin.

Ons groeiende team zoekt enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om onze klanten te helpen om complexe vraagstukken mee op te lossen op het snijvlak van business/IT en data-analyse. Heb jij een IT-audit of information management opleiding gedaan en heb jij sterke affiniteit met IT, dan ben jij de persoon die wij zoeken!