IT ADVIES

IT is onmisbaar in elke organisatie maar voor een gemiddelde ondernemer een complex onderwerp wat dagelijks aan verandering onderhevig is. De IT auditors en adviseurs bij WVDB zijn onafhankelijk en vanuit die rol ideale sparring partner voor ondernemers om richting te geven, te ondersteunen in besluitvorming en om te helpen waar nodig.

 

Ons team bestaat uit IT adviseurs, IT auditors, data analisten en data scientists. Het leukste is dat je vanaf dag één voor de klant werkt. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak waarbij we per opdracht kijken welke specialisten het beste ingezet kunnen worden. Data analyse en process mining vormen een integraal deel van onze werkzaamheden.

 

Als IT adviseur of IT auditor is geen dag hetzelfde. Je komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer. Door de markt waarin we opereren krijg je snel veel verantwoordelijkheid en de ruimte om veel te leren. Natuurlijk ga je mee naar de directeur of IT manager om het resultaat van jouw werk toe te lichten. Een coach begeleidt je hierin.

 

Ons groeiende team zoekt enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om onze klanten te helpen om complexe vraagstukken mee op te lossen op het snijvlak van business/IT en data-analyse. Heb jij een IT opleiding gedaan of heb jij sterke affiniteit met IT, dan ben jij de persoon die wij zoeken!