Finance & Control

Onze afdeling Finance & Control ondersteunt klanten met het efficiënt opleveren van de financiële administratie en de daarbij behorende managementinformatie. Met dashboarding wordt het management ondersteund bij het interpreteren van de cijfers maar ook van de performance en sturing van hun onderneming. Vanzelfsprekend zijn naast financiële indicatoren ook steeds meer niet-financiële gegevens belangrijk voor de ondernemer.

Naast het periodiek opleveren van de financiële cijfers ondersteunen wij onze klanten ook bij diverse bedrijfseconomische vraagstukken. Hierbij kun je o.a. denken aan performance verbeteringen, bepaling van prestatie indicatoren (KPI’s), liquiditeitsprognoses, budgettering of kostprijsberekeningen.

Binnen onze afdeling werken administratieve professionals nauw samen met financial- en business controllers om al deze diensten te verlenen. Dit doen wij met de modernste ICT-oplossingen zoals bijvoorbeeld Scan & Herken, dashboarding en Business-Intelligence technieken.

Ons klantenpakket bestaat uit meer dan 500 familiebedrijven in diverse branches en van verschillende omvang. Dit maakt dat er een grote afwisseling bestaat in je werk en dat je veel van je collega’s kunt leren. De ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn dan ook legio in deze dynamische omgeving. Vanzelfsprekend is affiniteit hebben met cijfers en ICT een belangrijke voorwaarde om bij ons succesvol te worden.