Corporate Finance

De vraagstukken waar onze ondernemers, aandeelhouders en bestuurders mee te maken krijgen kunnen zeer divers en uitdagend zijn. De vertrouwde accountant of fiscalist fungeert hiervoor vaak als het eerste aanspreekpunt, maar als aanvullende expertise of een bredere blik wordt vereist wordt één van onze adviseurs van de afdeling Corporate Finance bijgeschakeld.

Wij kijken mee naar de aard en complexiteit van het vraagstuk dat voorligt en komen vervolgens met een advies op maat. Soms volstaat een beknopt strategisch advies, soms komt er een uitgebreid traject uit voort; dat is geheel afhankelijk van de vraag die voorligt en uiteraard van de behoeften van de klant.

Daarnaast begeleidt onze afdeling volledige aan- en verkooptrajecten, herstructureringen en andere opvolgingsvraagstukken. Ook stellen wij met grote regelmaat waarderings- en financieringsrapportages op. Tenslotte worden de multisdisciplinaire due diligence onderzoeken door de corporate finance adviseur gecoördineerd, waarvoor nauw wordt samengewerkt met specialisten uit de andere disciplines van zowel WVDB als strategisch alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen.

Kortom, werken bij Corporate Finance zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen bieden in de volle breedte van de bedrijfsvoering; dát is waar onze afdeling voor staat.