BELASTINGADVIES

Onze klanten zijn veelal Brabantse familiebedrijven, (middel)groot en nationaal en internationaal opererend. Dat vergt een speciale aanpak in belastingadvies en begeleiding van fiscale zaken.

 

De structuur van het familiebedrijf vraagt om een adviseur die meedenkt, kansen ziet, risico’s onderkent en deze ook durft te benoemen. En een adviseur die helpt te vernieuwen en de weg vrij te maken voor de volgende generatie.

Bij ons ben je welkom met elk ervaringsniveau. Je hebt een goede inhoudelijke basis nodig, die je bij ons uitbouwt. Bijvoorbeeld met NOB, postacademisch onderwijs en vaktechnische overleggen. We hebben binnen ons team van ruim 50 belastingadviseurs zowel generalisten en specialisten in huis, die nauw samenwerken en elkaar aanvullen. Als belastingadviseur anticipeer je op veranderingen in fiscale wetgeving en jurisprudentie, en je houdt daarbij voor ogen wat relevant is voor je klant.

 

Uiteraard voorkom je fiscale problemen of los je ze op. Maar als belastingadviseur heb je niet alleen een visie op fiscaliteit. Ook juridische en bedrijfseconomische aspecten verlies je niet uit het oog. Je werkt nauw samen met de notarissen en advocaten van onze strategische alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. Maar ook contact met accountants en corporate finance medewerkers behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. 

 

Vanaf het begin van je carrière bij WVDB zit je met de klant aan tafel. Je wordt bij belangrijke beslissingen betrokken, waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Hierdoor kun je voor je klant écht het verschil maken.