Samenstelpraktijk

Binnen de samenstelpraktijk van WVDB vormen het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiften de basis van jouw werkzaamheden.

Maar dat is pas het begin. Als “huisarts” van je klant vinden wij het belangrijk dat je verder kijkt dan je eigen vakgebied.

De ondernemer is het middelpunt en jij bent vaak het eerste aanspreekpunt. Je adviseert hem over allerlei bedrijfseconomische vraagstukken, van managementinformatie, procesoptimalisatie, data-analyse, financierings- en overnamevraagstukken tot strategie. Daarnaast weet de DGA jou ook te vinden voor zijn persoonlijke vraagstukken als bijvoorbeeld financiële- en estateplanning. Doordat wij deze multidisciplinaire advisering aanbieden werk je niet alleen intensief samen met de collega’s binnen je team, maar ook met de collega’s van alle andere disciplines binnen ons kantoor. De ondernemer kan met al zijn uiteenlopende vraagstukken bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk dat je vanaf het begin van je carrière in contact bent met onze klanten. Daarom focust de ontwikkeling bij WVDB zich niet alleen op vaktechniek, maar vinden wij de ontwikkeling van softskills minstens zo belangrijk.