The Challenge

Vijf beroepsgroepen, één team, één uitdaging, één doel. Impact maken, dat is The Challenge!

Een dag waarbij je als student vanuit één van de de vijf verschillende beroepsgroepen (accountancy, advocatuur, corporate finance, fiscaliteit en notariaat) op een informele manier kennis kan maken met onze organisatie op het kantoor in Waalre.

HOE HET WERKT

Je gaat de uitdaging aan, waarbij jij ondekt dat een uitgebreide en volledige advisering, alleen mogelijk is wanneer je de samenwerking aangaat met je collega’s vanuit de verschillende beroepsgroepen. Dat wat wij in de dagelijkse praktijk elke dag mogen ervaren.

SAMENWERKEN

Ons motto is, samen bereik je meer! Daarom vragen we elk jaar, na een dag waarin samenwerking centraal staat, de studenten naar hun beleving. The Challenge van 2017 is beoordeeld met een 8,6.
Dit mooie cijfer hebben we niet alleen te danken aan de inzet van een nieuwe generatie talentvolle studenten. Daar heeft een team van collega’s met een professionele werkwijze aan bijgedragen.

THE CHALLENGE 2018

Op dit moment is de datum voor ‘The Challenge’ in 2018 nog niet bekend, wij verwachten dit aan het einde van het jaar met jullie te kunnen delen.

Wil jij jezelf toch al verzekeren van een plekje, meld je aan via Michelle van Wanrooij, Talent Acquisitie Specialist, via michellevanwanrooij@wvdb.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar andere nieuwtjes of updates over ons kantoor? Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn

The Challenge 2017
The Challenge 2016
The Challenge 2015
Ga naar wvdb.nl