The Challenge

Vijf beroepsgroepen, één team, één uitdaging, één doel. Impact maken, dat is The Challenge!

The Challenge

Je gaat de uitdaging aan, waarbij jij ontdekt dat een uitgebreide en volledige advisering, alleen mogelijk is wanneer je de samenwerking aangaat met je collega’s vanuit de verschillende beroepsgroepen. Los van elkaar zijn ze goed, maar samen onder één dak zijn ze uniek. Ons motto is: samen kom je verder, dat wat wij in de dagelijkse praktijk elke dag mogen ervaren.

Wanneer

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt de vierde editie van The Challenge plaats op ons kantoor in Waalre aan de Eindhovenseweg 126, (5582 HW). 

Doelgroep

Wij laten bachelor en master studenten uit diverse beroepsgroepen (accountancy, belastingadvies, corporate finance, advocatuur en notariaat) kennismaken met ons kantoor WVDB Adviseurs Accountants en VDB Advocaten Notarissen.

Aanmelden

Samenwerken met studenten uit verschillende studierichtingen om in de praktijk te ontdekken hoe gaaf ons werk is, dat is The Challenge! Ben jij derde- of vierdejaarsstudent bachelor of master van een studie die aansluit bij één van onze beroepsgroepen? Meld je dan aan:

The Challenge 2017

In 2017 hebben 55 studenten mogen ervaren hoe het is om binnen WVDB Adviseurs Accountants impact te maken. Deelnemers waren razend enthousiast en beoordeelden The Challenge met een 8,6 gemiddeld!

Welkom bij WVDB Adviseurs Accountants en VDB Advocaten Notarissen!

The-challenge-inschrijfbutton.png

The Challenge 2017
The Challenge 2016
The Challenge 2015
Ga naar wvdb.nl