Rick Noels

Een half jaar geleden startte ik als junior belastingadviseur bij WVDB. Een kantoor waarover ik vanaf het eerste moment een goed gevoel had.

WVDB onderscheidt zich van andere kantoren door de multidisciplinaire dienstverlening. Accountants, belastingadviseurs, notarissen en advocaten werken samen om de klant optimaal van dienst te zijn. Het is erg leerzaam en interessant om in het adviestraject samen te werken met verschillende disciplines.

In mijn functie als junior belastingadviseur ondersteun ik de senior belastingadviseurs. Ik bereid adviezen voor, schrijf memo’s en zoek fiscale vraagstukken uit. Daarnaast sluit ik aan bij verschillende overleggen.

Iedere werkdag is anders: je werkt steeds met andere collega’s samen aan diverse fiscale vraagstukken. Dit zorgt voor veel variatie en dat maakt het werk voor mij aantrekkelijk. Daarnaast is de begeleiding binnen WVDB optimaal. Enthousiaste collega’s zijn altijd bereid te helpen en gaan informeel met elkaar om. De sfeer op kantoor is daardoor uitstekend.

Bij ons bedrijf staat de balans tussen werk en privé hoog in het vaandel. Hierdoor heb ik genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen. Ik ben blij met de keuze voor WVDB: de perfecte start van mijn carrière!

Direct contact
Discipline:
Belastingadvies
E-mail:
ricknoels@wvdb.nl
Vestiging:
Rosmalen
Rick Noels
Ga naar wvdb.nl