Rens van Herpen

Direct na mijn studie ben ik gestart bij WVDB. Ik werd getriggerd door de unieke formule van samenwerken met verschillende disciplines zoals accountants, belastingadviseurs, notarissen en advocaten. Hier zag ik voor mezelf de uitdaging in. 

WVDB is een innovatief, vooruitstrevend multidisciplinaire organisatie waar ik de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Er is een informele werksfeer, een goede werk-privé balans en daarnaast zijn er volop studie- en doorgroei mogelijkheden. Ik voel mij vanaf het eerste moment goed bij deze (jonge) organisatie!

Op dit moment houd ik mij bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse managementinformatie en het verbeteren van administratieve processen voor klanten in het MKB-segment. WVDB is continu bezig met het optimaliseren van haar tools (intern/extern) en heeft automatisering hoog in het vaandel staan. Dit vind ik erg belangrijk in de huidige markt ontwikkelingen.

Door de vele afwisselingen en het werken met verschillende vakgebieden, weet ik continu de uitdaging in mijn dagelijkse werkzaamheden te vinden. 

Wat daagt jou uit? Neem gerust contact met me op.

Direct contact
Discipline
Accountancy
Specialisatie
Samenstelpraktijk
E-mail
rensvanherpen@wvdb.nl
Vestiging
Rosmalen
Rens van Herpen
Ga naar wvdb.nl