Petra van Antwerpen

“Professionaliteit in een prettige werkomgeving”. Zo zou ik WVDB beschrijven. WVDB is een kantoor met Brabantse nuchterheid. We vinden het belangrijk om het beste werk te leveren en een sterke relatie met onze klant op te bouwen.

Onze organisatie bestaat uit een groot aantal verschillende disciplines. Zo kunnen we onze klanten optimaal ontzorgen in alle facetten van het ondernemerschap. De verschillende disciplines zorgen voor een verdieping van mijn werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling.

WVDB is altijd bezig met haar ontwikkeling en dat van haar medewerkers. We bieden alle ruimte aan jong talent. Zolang jij initiatief neemt en motivatie toont, is er heel veel mogelijk.

Ik vind het belangrijk om de kans te krijgen me verder te ontwikkelen en uitgedaagd te worden. Als HR-adviseur voor onze klanten is mijn werk heel divers: ik maak de meest uiteenlopende situaties mee. Met collega’s van de afdelingen salarisadvies en arbeidsrecht en onze loonheffingsspecialisten werk ik veel samen. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Dit maakt de samenwerking gemakkelijk. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo word ik vakinhoudelijk sterker en ook een betere adviseur.

Direct contact
Discipline
Salaris- & HR-advies
E-mail
petravanantwerpen@wvdb.nl
Vestiging
Waalre
Petra van Antwerpen
Ga naar wvdb.nl