Nicky van Hal

Tijdens mijn opleiding heb ik met meerdere accountantskantoren uit de regio kennis gemaakt. Onder andere door gesprekken, events of sponsorendiners. Bij het kiezen van mijn afstudeerplek wilde ik bij een kantoor terecht komen waar ik me goed bij voelde met mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen, maar daarnaast ook een leuke tijd kan hebben met mijn collega’s. WVDB kende ik vanwege events en van ‘The Challenge’ en na mijn eerste gesprek wist ik direct dat ik bij WVDB wilde stagelopen. Ook al kon ik op meerdere plekken beginnen, de keuze was simpel. Tijdens mijn stageperiode heb ik gevonden waar ik naar op zoek was en het was dan ook een eenvoudige keuze toen ze me een contract aanboden na mijn stageperiode. Ik ben vanaf nu werkzaam als assistent-accountant op de samenstelpraktijk in Waalre.

Wat ik vooral prettig vind aan werken bij WVDB is de informele sfeer, de goede balans tussen hard werken en tijd voor een lolletje en de carrièremogelijkheden. WVDB denkt mee met de mogelijkheden naar een vervolgopleiding en helpt daarbij waar mogelijk. Met behulp van WVDB start ik dan ook met de vervolgopleiding ‘Post Bachelor MKB accountant’ op de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Met behulp van deze vervolgopleiding wil ik mezelf verder ontwikkelen als dé adviseur voor de MKB-ondernemers.

WVDB is de ideale werkgever als je jezelf verder wilt ontwikkelen en houdt van een persoonlijke aandacht met informele sfeer met zowel klanten als haar medewekers. Maak kennis met WVDB door één van de vele gezellige events of kom langs op kantoor en ervaar zelf hoe het is!

Direct contact
Discipline:
Accountancy
E-mail:
nickyvanhal@wvdb.nl
Vestiging:
Waalre
Nicky van Hal
Ga naar wvdb.nl