Laurens Heijnen

Gedurende mijn HBO-opleiding aan de Avans Hogenschool in ’s-Hertogenbosch heb ik kennis gemaakt met WVDB. Destijds was WVDB verantwoordelijk voor het organiseren van een praktijkopdracht gedurende een semester. Ik heb toen een leuke kennismaking gehad met WVDB, maar ik had al de keuze gemaakt om bij een big four kantoor te willen starten. Hier ben ik in september 2012 begonnen als trainee nadat ik hier al een half jaar een meeloopstage had gelopen.

Na verloop van tijd ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever, waarbij voor mij het volgende van belang was; een informele organisatie waar kwaliteit van de controle belangrijk is, waar voldoende aandacht is voor het privéleven van de medewerkers en voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om ervaringen op te doen buiten de reguliere controlewerkzaamheden.

Hier heb ik nu in de eerste 9 maanden ervaring mee opgedaan en ben erg blij met mijn keuze voor WVDB. Waar ik in het begin een beetje huiverig voor was: “zijn mijn toekomstige collega’s wel net zo gezellig als mijn huidige collega’s en bouw ik eenzelfde band op als dat ik nu heb”. Ik had al snel door dat dit het geval was en dat vrijwel dezelfde soort collega’s werkzaam zijn bij WVDB. Mede hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk en ben ik erg blij met mijn keuze voor WVDB.

Direct contact
Discipline:
Accountancy
Specialisatie:
Controlepraktijk
E-mail:
laurensheijnen@wvdb.nl
Vestiging:
Waalre
Laurens Heijnen
Ga naar wvdb.nl