Dean Bakens

Na het behalen van mijn hbo-diploma Bedrijfseconomie, finance and control ging ik op zoek naar een baan waar ik mijn ambities waar kon maken en kon groeien in mijn vakgebied. Mijn vriendin zag een vacature online staan bij WVDB. Voor mij bekend als het “mooie grote kantoor” in de straat waar ik ben opgegroeid. Hier wilde ik meer van weten. Ik ben direct gaan solliciteren en na een aantal gesprekken ben ik gestart als junior controller. Niet alleen de functie, maar ook het team sprak me enorm aan. Een hard werkend team dat erg hecht is en bereid is om elkaar te helpen en er samen voor te gaan. Ik voelde me hier direct thuis en inmiddels 2,5 jaar later ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam in dezelfde functie.

Mijn functie is zeer divers en samen met mijn team Rapportage & Control zijn wij verantwoordelijk voor tijdige en betrouwbare financiële– en management rapportages. Ook maken wij verschillende trend en data analyses (ad hoc of periodiek). Daarnaast helpen wij bij het verbeteren van de huidige werkprocessen en doen wij interne controles. Vanuit de klant krijgen wij nu ook steeds meer de vraag om hetzelfde werk voor hen te doen.

In mijn dagelijkse leven ben ik graag in “Control”. Dit zie je terug in mijn functie bij WVDB, maar ook op het hockeyveld bij Oranje Rood. Ik ben namelijk aanvoerder van heren 11. Daarnaast hebben wij met WVDB een bedrijfshockey team waar we met collega’s uit verschillende beroepsgroepen gezellig op maandagavond samen hockeyen en een biertje drinken.

Deze gezelligheid komt ook terug op de werkvloer. Zo organiseert WVDB een aantal keer per jaar personeelsfeesten en drinken we elke vrijdagmiddag samen een borrel om de week goed af te sluiten.

De betrokkenheid van de organisatie, de ruimte die ik krijg om verder te groeien in mijn vakgebied, maken WVDB het bedrijf waar ik mezelf nog een lange tijd zie werken.

Direct contact
Discipline:
Staf
E-mail:
deanbakens@wvdb.nl
Dean Bakens
Ga naar wvdb.nl