Angelique van Gurp

Werken bij WVDB

Werken bij WVDB betekent voor mij werken in een professionele omgeving met veel aandacht voor onze klanten, onze vaktechniek, onze automatisering. Kortom aandacht voor alles wat van belang is om ons werk te doen en te blijven doen in een samenleving die steeds verandert.

Ook betekent werken bij WVDB voor mij werken in een organisatie waarin plaats is voor professionals in verschillende levens- en carrièrefasen. Toen ik in 2005 binnenkwam bij WVDB viel mij direct op dat binnen de organisatie plaats was voor zowel jongere oudere werknemers. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Diversiteit is bij WVDB dan niet alleen te vinden in de kwaliteiten en competenties van de adviseurs, maar ook in de ervaringsjaren van deze adviseurs. Ik werk samen met collega’s in zeer verschillende carrièrefasen. Met werkstudenten die naast hun studie werkervaring kunnen opdoen, collega’s die hun werkervaring geheel binnen WVDB hebben opgedaan, collega’s die een switch hebben gemaakt en bij WVDB hun carrière hebben voortgezet.

Sinds 1994 werk ik als belastingadviseur en vanaf 2005 bij WVDB. Ik werd aangenomen terwijl ik zwanger was. Dit mag geen reden zijn om iemand niet aan te nemen, maar dit is het ook in 2017 nog vaak wel. Bij WVDB was het in 2005 al geen issue. Een tijd later ging ik in verband met mijn gezinssituatie minder uren werken. Ook dit was geen punt. Inmiddels zijn mijn kinderen weer wat ouder en heb ik vorig jaar aangegeven meer uren te kunnen werken. De aangepaste arbeidsovereenkomst liet niet lang op zich wachten.

Uit eigen ervaring weet ik dan ook dat WVDB haar medewerkers alle mogelijkheden biedt om werk en privé te combineren. In een tijd en samenleving waar participatie van een ieder niet alleen wenselijk is, maar ook noodzakelijk, loopt WVDB voorop. Jongeren, ouderen, mannen, vrouwen, iedereen werkt mee.

Direct contact
Discipline:
Belastingadvies
E-mail:
angeliquevangurp@wvdb.nl
Vestiging:
Rosmalen
Angelique van Gurp
Ga naar wvdb.nl