Angela Bierkens

Mijzelf vakinhoudelijk en op professioneel vlak verder ontwikkelen, dat was mijn doel nadat ik mijn studie had afgerond. Als medewerker kan ik nu met trots zeggen dat WVDB mij volop tegemoetkomt in deze behoeften met haar kennisrijke organisatie en motiverende cultuur.

In mijn functie als HR-specialist hebben mijn werkzaamheden dagelijks raakvlak met het personeel. Vanwege de diverse disciplines kent de organisatie een variërend personeelsbestand, wat maakt dat ik met veel facetten van het HR-vak te maken krijg en mijn horizon volop verbreed. De kracht van de organisatie vind ik de ruime hoeveelheid en diversiteit aan professionals in huis. Hierdoor word je voortdurend uitgedaagd en kun je veel van elkaar leren, wat maakt dat je elkaar écht versterkt. Precies wat ik zoek als young professional!

Daarnaast is een belangrijke motivator voor mij de prettige werksfeer die binnen WVDB heerst. Iedereen heeft het beste met elkaar voor en er is altijd ruimte voor een gezellig praatje tussen het werk door. Je kunt van elkaar op aan en dat maakt het werk prettig uitvoerbaar.

Direct contact
Discipline
Staf
E-mail
angelabierkens@wvdb.nl
Angela Bierkens
Ga naar wvdb.nl